Вижте тук всички нови епизоди на турски сериал

Вижте тук-> Кварталът на богатите Последен епизод

Вижте тук-> Кварталът на богатите Финал

Вижте тук-> Кварталът на богатите Всички епизоди

Съобщава Часове след водените от САЩ коалиционни въздушни удари убити десетки сирийски войски, САЩ и руските посланици в ООН обявили помежду си извън спешно заседание на Съвета за сигурност.

Стачката настъпила събота в източната част на Сирия, която не е част от по-деликатен и почти седмица-стари прекратяване на огъня. Американската армия съобщи, че е била насочена ISIS бунтовници и ако го удари на сирийските войски, това е нещастен случай.
Русия и Сирия, каза стачките доказват, Вашингтон и неговите съюзници са симпатизиращи на ISIS.
Руската армия, каза 62 сирийски войници са били убити близо до летище Дейр ез-Зор, според държавните медии. Сирийската обсерватория базираната във Великобритания за правата на човека поставя броят на загиналите при 83 и каза най-малко 120 войници са били ранени.
постоянен представител на Русия в ООН Виталий Чуркин, разпитан времето на стачките, два дни преди руско-американското сътрудничество в борбата срещу терористичните групи в Сирия е да се започне.
„Никога не съм виждал такава извънредна проява на американската хеви несръчност,“ каза той, след като внезапно напускане на заседание на Съвета за сигурност на ООН относно положението в Сирия. Чуркин беше разстроен с посланика на САЩ Саманта Мощност, който порица подкрепа на сирийския режим на Русия към медиите извън заседанието, докато той говореше.

Вашият коментар